таг: милионери

Во француската Влада има 19 милионери

0
Присуството на многу милионери во првите влади на Емануел Макрон предизвика многу дебати во 2017 година. Пет години подоцна, трендот...

Среде пандемија зголемен бројот на милионери

0
Минатата година, кругот на милионери уште еднаш се прошири, и покрај фактот дека пандемијата имаше катастрофално економско влијание врз земјите низ целиот свет....

Во Иран се повеќе милионери и покрај американските санкции

0
Бројот на милионери во Иран, и покрај големите американски санкции, се зголеми во текот на минатата година. Во тој период, бројот на луѓе...