таг: миленици

Четири хороскопски знаци кои треба да земат куче или мачка оваа...

0
реклама Домашните миленици носат среќа во домовите на многу семејства, особено на оние кои...

Мислевте дека вашето домашно милениче е проблематично? Оваа риба трошела пари...

0
Домашните миленици знаат да не изненадат на различни начини, но што е со рибата чија најчудна работа не е играњето видео игри, туку...

Оваа човечка храна е опасна за кучињата

0
Сопствениците на домашни миленици тешко ќе се спротивстават на молбениот поглед на нивното куче и понекогаш ќе го споделат со нив што јадат....

Домашните миленици им помагаат на луѓето кои патат од депресија

0
Веќе е познато дека домашните миленици, особено кучињата и мачките донесуваат благосостојба за менталното здравје на нивните сопственици. Поради тоа сите овие животни...

Украинка пронашла заробена лавица во разурнатиот дом на соседот

0
Лавови и мечки, покрај вообичаените домашни миленици, се меѓу животните кои останаа без грижа во домовите каде живееја во Украина бидејќи...

НАЈНОВО ИСТРАЖУВАЊЕ: Мачките ја намалуваат анксиозноста кај децата со аутизам

0
Познато е дека домашните миленици придонесуваат за подобро расположение на нивните сопственици… Ново истражување на Истражувачкиот центар за интеракција меѓу луѓето и животните...