fbpx

таг: „милениумци“

Децата „Алфа“- новата дигитална генерација

0
Генерацијата „Ипсилон“ Y (тн. „милениумци“) веќе градат семејства, а оние од генерацијата „Зет“ (Z) (интернет-генерацијата) не страдаат од недостаток од самоувереност… Но, што...