таг: Микрософт

ВИДЕО | Апокалипса 2021: Морничавите сцени од сериите стануваат реалност

0
Патентот кој Микрософт го регистрираше во САД, а се однесува на комуникацијата со мртвите по нивната смрт, би можело да значи дека...