таг: микрограми

Депресијата, заборавањето и заморот може да значат дека ви фали овој...

0
На луѓето им требаат 50 микрограми витамин Б12 дневно, а оние кои имаат недостаток на оваа хранлива материја може да искусат одредени тешкотии,...