таг: Микробиолозите

Омикронот е хиперинфективен, ќе продолжи да се шири, смета хрватски микробиолог

0
Микробиолозите не се изненадени од новата мутација на вирусот. Очекуваме дополнителни мутации. Кога ќе погледнете колку мутации има во овој сој, тоа се...