таг: мафијашка

Голем удар за италијанската мафија – осудени 70 криминалци

0
Италијанското правосудство вчера зададе голем удар на „Ндрангета“, најмоќната мафијашка група во Италија, осудувајќи 70 нејзини членови и помагачи на најголемото...