fbpx

таг: „Лорејн

ФОТО: Пред осум години беше прогласена за жена со најсовршеното лице...

0
Кога британската компанија „Лорејн козметикс“ го спонзорираше натпреварот за пронаоѓање на „совршеното лице“, тогаш 18-годишната британска студентка Флоренс Колгејт – со блескава...