таг: Леонидос

Дали „делтакрон“ варијантата навистина постои или е лабораториска грешка?

0
Леонидос Кострикис, медицински експерт од Кипар, тврди дека пронашол нова варијанта на коронавирусот што ги комбинира карактеристиките на „делта“ и „омикрон“ – делтакрон....