таг: Лаѓевиќ

Анестезиолог објасни како преку крвна слика да откриете дали имате тежок...

0
Анестезиолог и доктор Небојша Лаѓевиќ, директор на Центарот за анестезиологија и интензивно лекување КЦС, објасни во денешната емисија „РТС ординација“, на која параметра...