fbpx

таг: „Лансет“

Три чудни сигнали можат да покажат дека сте прележеле коронавирус

0
Угледното медицинско списание „Лансет“ ги објави збирните резултати од студиите за последиците од коронавирусот, а во текстот се наведени и симптомите што...

Необични симптоми кои укажуваат дека можеби сте го прележале корона вирусот

0
Престижното медицинско списание „Лансет“ објави збирни резултати од студии за последиците на корона вирусот, а во анализата се наведуваат и симптоми кои луѓето...