таг: курсот

Благ пораст на еврото во однос на доларот

0
Курсот на еврото денеска е со мала промена во однос на доларот. Во меѓубанкарската трговија...

Захарова за протерувањето на руските дипломати од Македонија: Непријателски чин!

0
Овој акцентирано непријателски чекор е продолжување на курсот кон вртоглаво уривање на билатералните односи со...

САД со обвинение дека Швајцарија манипулира со курсот на франкот

0
Швајцарија манипулира со курсот на франкот за да спречи негово зајакнување во време на превирања на финансиските пазари предизвикани од пандемијата на...