таг: креативноста

Разговор со Јоана Манојловска, млада претприемничка: Разликата меѓу успехот и неуспехот...

0
Го копирам ентузијастичкиот дух и креативноста на мајка ми. Научив да бидам храбра за да преземам ризик и онаа идеја за која отсекогаш...