таг: Косата

Голема грешка при сушење на косата што треба да ја избегнете

0
реклама Сушењето на косата е една од оние вообичаени, секојдневни активности што ги правиме...

Помалку познат симптом на опасна болест може да се открие при...

0
Губењето на косата е природна состојба за време на фазите на раст, но има и многу други обрасци кои би било добро да...

Дали имате тенка и кршлива коса? Можеби вашата исхрана е ниска...

0
ДОКОЛКУ забележите дека косата сè повеќе ви опаѓа и сакате да ја пронајдете причината за проблемот, експертите предлагаат прво да ја анализирате вашата...

Дали ја миете косата наутро или навечер?

0
Миењето на косата изгледа како едноставна задача, а повеќето го прават за време на вечерната рутина бидејќи тогаш има повеќе време за сушење...

Сите ќе ве прашуваат кој е тајниот рецепт: 3 моќни маски...

0
Есенската и зимската нега на косата се многу различни од вообичаените во текот на годината, имајќи предвид дека ветерот, дождот, снегот, прекумерното носење...

Мали трикови: За што се можете да го употребите шампонот за...

0
Освен што ја негува косата и ја прави чиста и мека, вашиот шампон може да направи чуда и во домаќинството. Ако ви...

Рецепт за осветлување на косата: Освен поубава боја, ќе добиете и...

0
Косата може да се бои со природни препарати кои освен што ќе ја осветлат вашата коса имаат и важна улога во негата...