fbpx

таг: коренити

CERTIADRIA – НАШЕ, А СВЕТСКО! Како се станува регионален центар за...

0
Дигитализацијата овозможи коренити промени во начинот на работењето. Се зголеми индивидуалната продуктивност, се создаде нов квалитет на сработеното. Да знаеш да работиш во...