fbpx

таг: коренестоо

ЦВЕКЛОТО Е ИЗВОР НА ЗДРАВЈЕ! Го регулира крвниот притисок, го намалува...

0
Цвеклото е двегодишно коренестоо растение, со црвен вретеновиден корен и темно зелени лисја со црвени вени. Тоа е една од најкорисните и најлековити...