таг: континуирано

Првпат по седум недели пауза е зголемен интересот за вакцинирање против...

0
По седум неделно континуирано намалување на бројот на аплицирани дози вакцини во Македонија, оваа недела е зголемен бројот за 62,8 отсто во однос...