таг: континуирано опаѓање

Опасност од нов корона бран во Европа ако нема дисциплина, предупредува...

0
   Десетнеделното континуирано опаѓање на бројките на нови инфекции со коронавирусот низ цела Европа заврши и неизбежен е нов бран на пандемијата доколку граѓаните...