таг: КОНКУРС

Ликовен конкурс за млади сликари како дел од „Вевчански видувања“

0
КОНКУРС за млади сликари 2024 Шпаркасе Банка АД Скопје објавува конкурс за млади уметници од државата, на возраст од 18...