fbpx

таг: „комбикрон“

Комбикрон и делтакрон – две нови мутации на коронавирус откриени во...

0
Нова варијанта на коронавирусот наречена комбикрон е откриена во неколку европски земји, вклучително и Белгија,...

Откриен нов вид на коронавирус во неколку европски земји

0
Нов вид на коронавирусот „комбикрон“ е откриена во неколку европски земји, вклучително и Белгија, и е комбинација од сите подвидови на сојот омиркон....