fbpx

таг: „киберкамион“

Илон Маск: „Кибер-камионот“ е веќе готов и ако имаме среќа испораќите...

0
Планот за фамозниот „кибер-камион“ (Cybertruck) на „Тесла“, според Илон Маск, е веќе готов и, „ако имаме среќа“, испораките на ова електрично возило може...