fbpx

таг: „Кајмак“

„Кајмак“ за љубителите на филмската уметност – нов филм на Милчо...

0
„Кајмак“ е најновиот филм на Милчо Маначевски кој ќе се снима од почетокот на јули. Филмот е безмислосна критика на лицемерието и малограѓанштината....