fbpx

таг: „Камино

Боливиска „Патека на смртта“: Еден од најопасните патишта во светот

0
„Камино де лас Јунгас“, денес попознат како „Патека на смртта“, е еден од најопасните јавни патишта во светот и моментално главна туристичка дестинација...