fbpx

таг: „Каменот“

Најголемиот бел дијамант продаден за 17,8 милиони евра – помалку од...

0
„Каменот“ (The Rock), најголемиот бел дијамант понуден на наддавања, продаден е за 17,8 милиони евра – помалку од очекуваното и далеку под рекордот...