таг: КадиевскаВојновиќ

Кадиевска-Војновиќ: Сите кажувања дека сме во грчко сценарио, се покажаа како...

0
Маја Кадиевска-Војновиќ, професор на Американ Колеџ и екс гувернерка на Народна Банка, зборуваше во економскиот магазин „21МИНУТА“ на ТВ21. Кадиевска-Војновиќ рече дека...