таг: Исповедта

Бајага напиша химна на храброста: Ѝ ја посвети „Не си сама“...

0
Исповедта на младата и перспективна глумица Милена Радуловиќ ја потресе јавноста. И додека бројот на жрртвите се зголемува, многу...