таг: испишува

Со 319 Тb/s, Јапонците поставија нов рекорд за оптички пренос на...

0
Нова технологија развиена од јапонски инженери испишува нова историја кога станува збор за брзина на пренос на...

Поддржувачите на Трамп во Конгресот прават напори за поништување на изборите

0
Американскиот Конгрес денеска испишува историја. Ова е првпат во својата модерна историја законодавното тело на САД да дискутира за поништување на резултати...