таг: испишале

Пораки за претседателката на Претставничкиот дом на САД: Графити и свинска...

0
Непознати лица испишале графити на куќата на претседателката на Претставничкиот дом на САД, Ненси Пелоси и фрлиле свинска глава пред нејзината врата,...