таг: испитувала

Кој потешко да ја поднесува осаменоста, мажите или жените? Резултатите од...

0
Студијата испитувала примероци од крв од 4.835 учесници од биобанката за стареење во Копенхаген за да ги испита причините за воспалителните процеси. ...