таг: исламско

Вакцината на Фајзер не содржи состојки кои не се халал

0
Салман Вакар од Британското исламско медицинско здружение (БИМА) изјави дека вакцината против коронавирусот на компанијата „Фајзер“ не содржи состојки кои не се халал....

Вакцината на Фајзер погодна и за муслиманите и евреите

0
Салман Вакар од Британското исламско медицинско здружение (БИМА) изјави дека вакцината против коронавирусот на компанијата „Фајзер” не содржи состојки кои...