таг: исламисти“

Јавното објавување на претепаните осомничени терористи покажува до кој степен руското...

0
Рускиот претседател Владимир Путин за првпат призна дека „радикалните исламисти“ го извршиле нападот на концертната сала во близина на Москва, истовремено инсистирајќи дека...