таг: исклучуваат

Видеата покажаа: Починатиот полицаец од упадот во Капитолот бил испрскан со...

0
Федералните обвинители не ја исклучуваат можноста да предјават обвинение за убиство на полицаец на двајца демонстранти кои учествувале во насилниот упад на Капитолот...