таг: исклучи

Борел се надева дека САД ќе ја променат одлуката за поддршката...

0
Одлуката на Конгресот на Соединетите Држави да ја исклучи помошта за Украина од...

Русија исклучена од системот СВИФТ

0
Откако Западот постигна единство и реши да исклучи руски банки од т.н. СВИФТ, односно системот за прекугранични трансакции, овој платежен систем...

Германија исклучи три од последните шест нуклеарни централи

0
Германија исклучи три од последните шест нуклеарни централи, фокусирајќи се на обновливи извори на енергија. Advertisements ...