таг: искинатата

Сликата на Бенкси на аукцијата продадена за над 20 милиони евра

0
Делумно искинатата слика на британскиот уличен „скриен уметник“ Бенкси е продадена за 18,5 милиони фунти (нешто над 21,8 милиони евра), на наддавањето во...