таг: Исахарово

Денеска е спомен на Светиот пророк Осија: Го прорече доаѓањето на...

0
Син Веириин од племето Исахарово. Живееше и пророкуваше 800 години пред Христа. Неговите боговдахновени зборови се наоѓаат во неговата книга составена од...