таг: ИОМ

ИОМ: Бројот на интерно раселените лица во Судан надмина 10 милиони

0
Агенцијата на Обединетите нации за бегалци (ИОМ) денеска објави дека бројот на внатрешно раселените лица во Судан надмина 10 милиони. Тоа значи...