таг: инхалација

Регистриран лек против воспаление на белите дрбови предизвикано од Ковид-19

0
Русија регистрираше лек за инхалација „лејтрагин“ наменет за лекување и превенција при воспалување на белите дробови, предизвикано од коронавирусот, соопшти Фередалната биомедицинска агенција...