таг: информиран

Израел да направи повеќе околу испораката на хуманитарна помош во Газа,...

0
Советот за безбедност на ОН денеска беше официјално информиран за ветувањето на Израел дека ќе отвори повеќе премини за испорака на хуманитарна помош...