таг: инфорамциите

Сите 18 заразени со голема кашлица се изолирани случаи, нема пренос...

0
Според инфорамциите од Инстутот за јавно здравје (ИЈЗ) сите досега потврдени 18 случаи на пертусис, односно голема кашлица се изолирани случи, нема пренос...