таг: инфламаторни

Лекарската комора го објави Упатството за антиковид вакцинација на автоимуни и...

0
Пациентите со автоимуни и инфламаторни ревматски болести, како на глобално ниво, така и кај нас, доколку заболат од КОВИД -19 имаат повисок...