fbpx

таг: „Инфинум“

Интернационалната технолошка компанија „Инфинум“ ја презема македонската компанија за развој на...

0
„Инфинум“ една од најголемите хрватски компании, со интернационално искуство за развој на дигитални производи, која работи на глобалниот пазар ја презема македонската компанија...