таг: интимни

Осакатувањето женски гениталии, принудните бракови и онлајн демнењето стануваат кривични дела...

0
Осакатување на женските гениталии, принудните брак, споделувањето интимни фотографии без согласност и онлајн демнењето, вознемирувањето и поттикнувањето на омраза или насилство ќе станат...