таг: интелектуалка

Која била Милена Јесенска, најголемата љубов на Кафка која умрела во...

0
Бунтовничка и интелектуалка, Милена Јесенска е жена вредна за секое почитување и заслужува да се ослободи од сенката на Кафка со оглед на...