таг: институционална

Украинската платформа NAZOVNI: Моќен инструмент на економската дипломатија за бизнисот

0
Платформата “Nazovni” е услуга создадена со институционална и информативна поддршка на Министерството за надворешни работи на Украина која нуди моќен инструмент на економската...