таг: инспектор

Пентагон отвори веб-страницата за надзор на воената помош на САД за...

0
Канцеларијата на генералниот инспектор на Пентагон (ИГ) во вторникот отвори нова веб-страница за да им даде повеќе информации на Американците за надзорот над...