таг: инволвирани

Трите медицински сестри од Косово завршија зад решетки

0
Трите медицински сестри инволвирани во случајот со нечовечко малтретирање на возрасната жена во Центарот за нега на стари лица „Оренда“ во...

Задолжителна вакцинација во Формула 1

0
Сите инволвирани во Формула 1 шампионатот во новата сезона ќе мора да бидат вакцинирани и нема да има можност за ослободување од оваа...