таг: инвеститорите

Волстрит падна поради лошите резултати на голем број компании

0
На Волстрит, берзанските индекси паднаа во четвртокот, бидејќи инвеститорите беа разочарани од кварталните деловни резултати на неколку компании, вклучувајќи ги „Тесла“...