таг: имунитетот

ЕП и го укина имунитетот на поранешната потпретседателка на институцијата Ева...

0
Европскиот парламент го укина имунитетот на поранешната потпретседателка на институцијата Ева Каили, отворајќи го патот за понатамошна истрага за нејзината наводна вмешаност во...