таг: импровизирана

Багдад: Илјадници луѓе ја одбележаа годишнината од убиството на генералот Касим...

0
Со импровизирана погребна поворка денеска во Ирак е одбележана првата годишнина од убиството на иранскиот начелник на Генералштабот, Касем Сулејмани, кој е убиен...