таг: имплементацијата

Заседание на Воениот комитет на НАТО на ниво на началници на...

0
Поддршката за Украина, имплементацијата на концептот за операции и на одбранбените планови, подготовките за јулскиот Самит на НАТО, како и прашања од стратешко...